Service AUTO

    SC MV AUTO SPORT SRL a fost infiintata in 1994 cu sopul abordarii unui domeniu nou in lumea afacerilor din judetul Valcea: Comertul cu piese auto din import si – Intretinerea si repararea autovehiculelor din import.
    Incepand activitatea cu doar trei angajati am pornit pionieratul in domeniul comercializarii pieselor auto din import. Dupa numai un an am devenit un important jucator pe piata regiunii Oltenia si nu numai. Marii importatori de piese auto au fost interesati de colaborarea cu noi, si foarte curand am devenit reprezentantii celui mai mare importator din Romania – Paneuro Trading Tg. Mures – pentru judetul Valcea. In acelasi timp am avut parteneri de afaceri care ulterior au devenit foarte importanti pe piata in domeniu: Autototal – Bucuresti, Augsburg International – Bucuresti, VALVOLINE ROMANIA – Bucuresti, CASTROL ROMANIA – Bucuresti, AUTONET IMPORT – Satu Mare, etc…
   Ultima mentionata, AUTONET IMPORT Satu Mare, a devenit in zilele noastre cel mai mare importator din Romania. Astazi suntem reprezentantul ei pentru judetul Valcea. Pozitia geografica si locatia situata pe Calea lui Traian nr. 241 in Rm.Valcea au impus un standard de functionare ridicat, in conformitate cu cerintele europene.
Foto_01 Foto_02

Din anul 1999 am inceput pregatirea activitatii de SERVICE AUTO impreuna cu SC IATSA Rm.Valcea SA. Astazi avem service auto propriu, autorizat de REGISTRUL AUTO ROMAN, cu cinci posturi de lucru in care efectuam lucrari de reparatii auto generale: mecanica auto, revizii schimb ulei si filtre, tinichigerie, reparatii sistem rulare, reparatii sistem franare, reparatii sistem alimentare, reparatii motoare, tester diagnoza electronica, reparatii sistem climatizare, inlocuire parbrize si ferestre, reglare unghiuri directie, montare dispozitiv de tractare si altele. Activitatea de service auto profesional are ca scop principal dezvoltarea exponentiala a comertului cu piese auto din import, care detine rolul principal in economia firmei.

Astazi firma are, in medie, 16 angajati din care jumatate sunt cu studii superioare. Majoritatea angajatilor au peste 10 ani vechime in firma, fapt care asigura garantia pastrarii traditiei si valorilor obtinute in timp. Deasemenea portofoliul de clienti este in majoritate pastrat si datorita stabilitatii firmei asigurata de longevitatea personalului.
   
   Referitor la clienti, acestia sunt obisnuiti cu un slogan foarte apreciat: SERVICE AUTO GRATUIT (GRATUITATE oferita la o singura interventie in cazul achizitionarii de piese de o valoare mai mare de 500 de lei de la MVA). Da, noi efectuam seviciul de reparatii auto gratuit, pentru piesele comercializate, in conditii specifice fiecarui caz in parte si in conformitate cu asigurarea conditiilor de garantie. In urma acestui serviciu gratuit, suportat financiar din discounturile suplimentare primite de la importatori datorita cirfrei de afaceri, vanzarile au crescut exponential.
   
    Printre clientii nostri se numara: SC ANNABELLA SA, SC GOVORA COM SRL, HIDROELECTRICA SA, PRIMARIA RM.VALCEA, INSPECTORATUL JUDETEAN DE POLITIE, SC COMINCO OLTENIA SA, SC AUTO EUROPA SRL, RAPPS OLANESTI, SC PRO MOTOR SRL, SC MARSHAL SRL, SC ENDURO SRL, SC DUET SRL, SC AUTO RUN SRL, SC BOROMIR SRL, si multe altele.
    Distribuim uleiuri, piese auto „after market” si originale catre reprezentante auto, alte magazine si service-uri. Gestiunea tip depozit permite o colaborare deschisa cu toti potentialii clienti si furnizori, discounturile fiind substantiale in functie de cifrele de afaceri.
Cu o logistica de invidiat SC MV AUTO SPORT SRL face fata tuturor solicitarilor.